I poolen


Poolen

Når turen går til poolen, er det noget alle elsker uanset alder. En tur til poolen er god for alle, fordi der er noget for hver en slags. Man kan som barn lege i den lave ende eller i børnepoolen, hvor det altid vil være sikkert at opholde sig grundet den lave vandstand og den behagelig vand temperatur. Er du en lidt større alder er det her pools med vandrutsjebaner bliver sjovt, her kan man boltre sig og lege vildt, man kan dykke og spille bold. Og til de lidt ældre og forældrene kan man jo smide en luftmadras i vandet og ligge og slikke sol, mens man kan have fødderne i vandet og hvem kan ikke lide det? Der er super mange fordele ved at vælge en pool i forhold til turen til stranden, man slipper blandt andet for sandet, her er der jo nogle mennesker som ikke rigtig kan med sand, så her er en pool, jo en fantastisk ting at kunne vælge. Når turen går mod poolen, er det dog vigtigt at man husker at have en masse lækkert legetøj og svømmeudstyr med.

Legetøj til poolen

Når man skal en tur til poolen med familien eller vennerne. Er det altid en god ting at have en masse legetøj med så man kan sørge for noget underholdning til børn eller barnlige sjæle. Vi ved jo alle, at en dag ved poolen med børn uden legetøj eller andre aktiviteter i vandet kan være en lang dag, fordi man hurtigt skal til at aktivere børnene, så her ville det være en super god ting at investere i noget legetøj til ungerene. Har man de helt små størrelser kan det være en god ide at investere i enten en svømmevest eller til de helt små kan vi anbefale et svømmesæde. Vi har her på shoppen et super fedt svømmesæde fra BECA – Sealife, som ville gøre at du kan have de mindste børn med i poolen uden at skulle være nervøs. Når du så har fået de små med i vandet vil vi også gerne lægge en anbefaling i forhold til legetøj, her er vores BECO - Egg Flips Spejlæg, super populære og noget som kan skabe en fest i vandet for de helt små. BECO - Egg Flips Spejlæg kommer i mange farver og er to farvet, dette gør at barnet kan plaske rundt i vandet og når de så får vendt spejlægget, vil det være en anden farver og dette er noget som fanger børns opmærksomhed.  

Svømmetræning i poolen

En pool kan bruges til mange ting og en af dem er at lære dine børn at svømme for eksempel på den årlige sommerferie eller under andre omstændigheder hvor man er i nærheden af en pool. En pool er et godt miljø at lærer at svømme, fordi den ikke er så stor og der samtidig ikke er nogle bølger i vandet, som der kan være i større svømmehaller eller ved stranden. Der vil også i nogle pools være mulighed for at barnet kan nå bunden og man kan på denne måde også skabe en masse tryghed hos barnet, og tryghed er en vigtig faktor når man skal lærer noget nyt. Når man kører svømmetræning i poolen, kan dette være mange forskellige aktiviteter alt efter hvor langt man er i processen af at lære at svømme. Er man helt nybegynder kan man med fordel give barnet enten en svømmevest, et svømmebælte eller badevinger på til at starte med, og jo dygtigere barnet bliver i vandet og trygheden med vandet stille og roligt bliver bedre, kan man tage nogle af hjælpemidlerne af. Er dit barn eller dig selv en erfaren svømmer, kan man sagtens udfordre sig selv eller barnet med at lærer at dykke. Dette er en disciplin som er god at lære i poolen fordi sigtbarheden er meget bedre end den er i havet ved stranden. Og her findes en masse udstyr som kan gøre det at lære og dykke en del sjovere, her kan du nemlig købe BECO - Diving Monster Dykkestave, som stiller sig på bunden og har en masse flotte farver, så de er nemme at dykke efter. 

Ting til poolen hos Shop Dolphin

Hos Shop Dolphin har vi en masse lækkert udstyr til poolen, her i blandt legetøj, svømmetøj, opdrift midler og udstyr som vil styrke din svømning og læringen af denne disciplin. Så skynd dig ind her og bestil, så du kan være top tunet, når turen går afsted mod poolen. Mange af vores varer er også nemme at have med sig på ferien, så der er ingen undskyldning for at der ikke er plads til dem i kufferten eller i bilen, når turen går syd på med hele familien. Så hop ind og bestil nu og vi vil levere dine nye produkter til dig hurtigst muligt.