Badehåndklæder


Badehåndklæder 

Et godt badehåndklæde er rigtig vigtigt, uanset hvor man skal på tur hen, en weekendtur, et svømmestævne, en aktiv ferie, eller noget helt andet, så er det helt essentielt. Men dette er ikke noget man sætter rigtig stor pris på, før man har prøvet at have et rigtig dårligt badehåndklæde, og sammenligner med det rigtig gode badehåndklæde, så begynder man at sætte pris på hvor essentielt et badehåndklæde at rigtig høj kvalitet er. De kommer i mange forskellige størrelser, samt i mange forskellige materialer, alt efter hvad du skal bruge det til, samt hvad dine personlige præferencer skulle være. Hovedsageligt er der forskel mellem et håndklæde i mikrofiber, samt et almindeligt hånsklæde, hvor en af de helt store forskelle er tørrings tid. Ud over dette, å er størrelsen på din taske en vigtig faktor i forhold til hvilket badehåndklæde du skal vælge, de kommer nemlig i et stort udvalg af forskelige størrelser, og så siger det jo sig selv, at jo stører en tale du har, jo stører et badehåndklæde har du også plads til. Dermed ikke sagt det altid handler om det skal være stort, for i mange sammenhæng har man slet ikke brug for et stort badehåndklæde.

Badehåndklæder i mikrofiber

Går du til svømning, eller anden form for sport, og er ofte i bad i omklædningen efter aktivitet, så er et badehåndklæde i mikrofiber ofte set, det er af flere årsager. De er ofte set da de alt efter deres størrelse, ikke fylder ret meget, og kan pakkes utrolig kompakt ned i tasken. Selv de store mikrofiber Badehåndklæder fylder ikke ret meget i forhold til almindelige badehåndklæder. Derud over, så er tørre processen forkortet markant, da denne fiber hurtigere tørrer og derfor er det optimalt hvis der ikke altid er så langt mellem træningspas, at håndklædet er tørt dagen efter når det skal smides i tasken igen, inden man skal ned og have næste træningspas. Alle der ofte er i bad i træningscenteret, i svømmehallen, eller i andre omklædningsrum har oplevet at det lige har været pakket lidt for lang tid ned i tasken, og derfor er det ikke altid det mest tiltrækkende aroma der stiger op af tasken når man åbner for at pakke ud. Der vil mikrofiber heller ikke lige så hurtigt komme til at lugte, eller gøre alle de andre ting i din taske fugtige, og derfor er det helt optimalt til alle former for træning. 

Badehåndklæder til Wellness eller stranden

Har du et helt andet behov, der hedder Sauna, Spa, Massage eller hvad en wellness weekend eller kan tilbyde, så er der nogle helt andre kvaliteter du vil sætte pris på. Har står du ikke og skal hvad dit badehåndklæde til at tørre hurtigt på samme måde, og er ikke af hængning af nogle hurtig tørrende fibre. Derfor er størrelsen, og tykkelsen på håndklæder meget vigtigere, du skal ikke transportere det langt i en taske, men det skal være lækkert at sidde på i saunaen, eller stort nok til man kan tage det omkring sig efter man har været en dejlig tur i spaen. Mange af de samme kvaliteter er gældende hvis du skal have det med på stranden, her er det ikke så vigtig hvor hurtigt det er tørt når du kommer hjem Men det er vigtig at når du lander med bogen klar, på det perfekte spot du har udset dig, så skal du kunne folde dit store badehåndklæde ud, og uden at stikke alt for meget ud, så skal du kunne lægge på det, og nyde en hel dag i solen, så skal det nok klare at blive smidt ind bag i bilen, let fugtigt, og tørre når i engang er kommet hjem. 

Køb alt dit svømmeudstyr hos ShopDolphin.dk

Står du er skal på tur til vandet, eller skal i kontakt med vand på en anden måde, uanset om det blit er efter træning, så kommer du helt sikkert til at skulle bruge et badehåndklæde, og derfor har vi hos ShopDolphin.dk et stort udvalg af forskellige modeller så uanset hvad du skal bruge det til, så har vi helt sikkert et der passer lige til dig. Hvis det er på vore lager allrede, så sender vi pakker alle ugens hverdage, og vil derfor gøre alt hvad vi kan for du har det inden fir 1-2 hverdage.  Er du i tvivl om det er på lager så tøv endelig ikke med at ringe til ps på +45 2757 7979, eller skulle lagerstatus meget gerne fremgå på alle produktsider. Er vi dig lige væk fra telefonen, så giv ikke fortabt, men smid os en mail på salg@shopdolphin.dk hvor vi også med stor glæde vi besvare alle dine spørgsmål, alle mail henvendelser bestræber vi os på at besvare inden for 24 timer, og dette er gældende på alle ugens dage, også weekender og helligdage.