Sortiment


Badeudstyr

Badeudstyret i sortimentet hos ShopDolphin.dk er stort og bredt. Vi elsker lækkert udstyr og véd hvordan det kan gøre oplevelsen i og omkring vandet, så meget bedre.

Vi har rigtigt mange forskellige produkter og populære produkter til alle aldre; uanset om det er udstyr til baby'er, børn, kvinder eller mænd, så kan du blive inspireret hos ShopDolphin.dk. 

Vi ligger inde med produkter, som kan skabe glæde hos de små pus, og ligeledes kan skabe gode stunder mellem barnebarn og bedste forældre på stranden i formiddagstimerne i sandet. Ligeledes ligger vores badeudstyrs sortiment også op til at konkurrence svømmere og svømmeklubber kan besøge vores shop og forlade den med indkøbskurven fuld af alt hvad de skal bruge til svømningen, altså har vi alt til svømning lige fra svømmebrillerne til den super fede taske du opbevare dit svømmetøj i. Så har du interesse for svømning eller ønsker du blot a købe et badedyr til badebassinet i haven så er der her et stort sortiment af badeudstyr for alle.

Stort sortiment til svømning og svømmehal af badeudstyr

Vores badeudstyrs sortiment til svømning er meget stort her ligger vi inde med alt det udstyr du kunne ønske dig, til at forbedre din svømning. For at kunne optimere dine betingelser for at blive en dygtig svømmer og forbedre dine tider, er det vigtigt at du har det rette udstyr, og det er her vi komme ind i billedet. På vores hjemmeside under sortimentet af badeudstyr finder du alle vores produkter og her er et stort udvalg. Her kan du blandt andet finde et bredt udvalg af badehætter, som vil hjælpe dig i din svømning i form af at det skaber mindre vandmodstand. Badehætten kan samtidig også holde vandet ude af ørene, når du i fuld fast svømme afsted, er denne ikke helt effektiv nok, vil du også kunne finde de smarte ørepropper fra BECO i silikone, der er superfleksible og har en god afslutning uden tryk. Dette er noget, som gør at ørepropperne sidder behageligt og blokerer effektivt vand ude af øret. Så har du problemer med at få vand i ørerne er dette produkt et fantastisk redskab at anskaffe sig. Vi hos ShopDolphin.dk går meget op i at du får den allerbedste oplevelse af at være i vandet og dermed sørger vi for at have de bedste produkter klar til at gøre oplevelsen af vandet fantastisk.

Stort badeudstyr og legetøjssortiment

Vores store badeudstyr og legetøjssortiment ligger inde med en masse legetøj, både til vand og ovenfor vandet. Blandt andet vores super fede vandpand og vandskovl fra Malmsten. Dette legetøj kan skabe super mange minder, med dine børn ved stranden eller hjemme i haven. Legetøjet her vil kunne bruges til at skabe de fineste sandslotte ved stranden sammen med bedsteforældrene, hvor der skal graves ud til voldgrave og laves smukke slotte med muslingeskaller på toppen. Og vi ved jo alle sammen at når børnene først går i gang med at lave et sandslot kan man jo alligevel ikke holde sig væk, da denne aktivitet er super hyggelig. Spanden kan dog også bruges hjemme i haven, når det skal hjælpes med at lue ukrudtet eller der skal leges vandkamp i haven. Har i hjemme i haven slået et badebassinet op eller er det tid til leg i badekarret er det vigtigt at have noget dejligt legetøj, som kan underholde og skabe fantasi, her på siden har vi det helt perfekte udstyr til dette. Dette er vores super fine badedyr, som findes både i ænder, minifisk og små insekter. Dette legetøj vil kunne skabe super sjove lege i badekarret eller badebassinet, fordi dyrene flyder ovenpå og dermed kan dit barn sidde og plaske rundt med de små fine badedyr og hurtigt skabe en leg ud af dette. Så mangler i lidt underholdning til badene, så hop ind og kig i vores store sortiment af badeudstyr med legetøj til både vand, strand, haven eller badet.

Sortimentet af badeudstyr hos ShopDolphin.dk

Her hos ShopDolphin.dk gør vi meget ud af at have et stort sortiment af badeudstyr sådan at der er noget for alle. Sidder du lige nu og kigger igennem vores shop og syntes der mangler noget, så kontakt os endelig og vi kan finde frem til en løsning omkring dette. Det er meget vigtigt for os som familie virksomhed at kunne hjælpe andre familier til at få de bedste minder sammen, ligesom vores familie har oplevet det. Derfor går vi meget op i kundeservice og ønsker kun den bedste oplevelse for dig, når du besøger vores hjemmeside. Her på shoppen kan du shoppe løs og ender dit beløb i kurven på over 599,- kr. vil vi levere dine varer til dig med fri fragt. Når vi modtager din ordre, vil vi hurtigst muligt behandle denne, så du hurtigt kan få dine nyindkøbte produkter hjem, så de kan komme i brug. Når du bestiller, vil vi bestræbe os på at leverer din pakke så hurtigt så muligt og bestiller i i hverdagen inden klokken 15, vil vi sende pakken afsted 1-2 hverdage efter og du vil kunne komme i gang med at bygge sandslotte eller svømme baner i svømmehallen. Vi glæder os til at hører fra dig og behandle din ordre.