Til stranden


Turen går til stranden

Når turen går til stranden, er der altid en masse ting at huske på. Stranden er et dejligt sted især her i den danske sommer og dermed er der mange danskere som hvalfarter afsted mod de mange strande rundt om i dejlige Danmark. Når man skal afsted til stranden er der selvfølgelig ligesom, når man skal alle mulige andre steder hen, en masse ting som man skal medbringe. Solbeskyttelse, madpakker, underholdning og svømmeudstyret er noget af det vigtigste at huske for at skabe de bedste rammer omkring turen til stranden. Når I tager til stranden, er der altid en meget vigtig del at huske nemlig badesko, de danske strande er ofte godt benyttede af mennesker i alle aldre og derfor skal man være påpasselig med at kigge efter hvor man går. I sandet kan der gemme sig alverdens ting og sager, der kan gøre skade på fødderne, her taler vi om glasskår, varme grillkul, som er tildækket med sand, muslingeskaller og skarpe sten. Og her ville en badesko fra BECO være helt fantastisk, da denne vil beskytte dine fødder mod ubehagelige ting i underlaget og samtidig også beskytte dig mod det varme sand og de mange sten på sandbunden. Badeskoene findes både til voksne og børn, så her ingen undskyldning, for ikke at beskytte dig selv og de mindste på jeres tur til stranden.

Legetøj til stranden

Underholdning på standeturen kan jo være meget, men en at de helt større i øjeblikket for de lidt større børn og voksne er Stand Up Paddelboard, her kan du komme ud på vandet og udfordre dig selv i styrken og samtidig forbedre din balance. Stand Up Paddel er blevet meget populært i Danmark og kan nu ses næsten alle steder hvor der er vand. På boardet kan man faktisk foretage sig næsten lige hvad man vil, om dette er at ligge og solbade, eller lave konkurrence med dine venner om hvem der er hurtigst ude omkring bøjen og tilbage, altså ville det at anskaffe sig et Paddelboard fra Skiffo, være en kanon god aktivitet, når turen går afsted mod stranden. For de lidt mindre størrelse kan man jo også få en masse legetøj, som vil gøre strandturen til en sjov oplevelse. Her på shoppen har vi en masse super gode aktiviteter, som blandt andet vores Malmsten vandskovl og vandspand med hank, som kan bruges til at bygge de flotteste sandslotte med voldgrav og hvad der ellers hører til og hvor fantasien bærer jer hen. På vores shop er der selvfølgelig også alt hvad du skal bruge til at spille bold på stranden og løbe rund, her har vi både badebolde i mange størrelse og frisbee’s fra BECO, som alle kan skabe leg og samling i familien på strandturen.

Solbeskyttelse og stranden

Solbeskyttelse og turen til stranden går hånd i hånd. Det er meget vigtigt at vi alle sammen passer bedst muligt på vores hus, når vi er ude i solen og derfor er det vigtigt med skygge og solbeskyttelse. Til de mindste findes en masse fede dragter med UV-beskyttelse, som vil beskytte barnets hus mod solen skarpe stråler. Når man er ved vandet, skal man huske at solen er endnu stærkere fordi der kommer genskind fra vandet og det er derfor utrolig vigtigt at passe ekstra godt på, når man er ved vandet. Når du giver dit barn UV-beskyttende tøj på vil de være beskyttet mod solens stråler de steder hvor dragten eller tøjet med UV-beskyttelse dækker og husk nu ikke at glemme hatten, en UV-beskyttende hat vil beskytte de små kinder og den sarte nakke mod solen, men vil samtidig gøre at dit barn ikke får det for varmt, da deres hoved er beskyttet mod varmen. De steder som ikke bliver dækket af tøjet, skal selvfølgelig beskyttes af et godt lag med solcreme, så vi undgår der kommer skader på huden og dette gælder alle aldre ung som ældre.

Udstyr til stranden hos Shop Dolphin

Står du og skal afsted til stranden med kammaraterne, veninderne eller familien, så hop ind på vores shop og find hvad du skal bruge til en tur til stranden om dette gælder de nye badebukser med et fedt print eller vores super smarte strand tennis sæt, som kan skabe glæde i alle aldre. Her på shoppen kan du finde en masse fede modeller af badedragter, badebukser og svømmetøj til de helt små, så skynd dig og hop ind og kig, så du er klar med dit nye udstyr, når vejeret siger strandtur. Hvis du bestiller for over 599 kr., vil du få gratis fragt, så hvorfor ikke lige snuppe en badebold eller andre lækre produkter med i købet, når du alligevel er i gang med den store handel. Har du spørgsmål så kontakt os endelig og vi vil hjælpe dig, med at finde frem til den helt rette løsning for dig.

Har du hunden med på stranden? Så husk for alt i verden svømmevest til hunde, så din hund er godt klædt på til leg og svømning i bøgerne sikkert og trygt.