• -33%
Bestway - Rainbow Badering Oppustelig.

Bestway - Rainbow Badering Oppustelig.

36126
På lager
20,00 DKK 30,00 DKK -33%
Inkl. moms 1-2 hverdage.

Med Bestway - Rainbow Badering Oppustelig kan du tilføje en sjov og farverig touch til dine poolparties eller strandture. Denne oppustelige badering har en smuk regnbuefarve, der vil skille sig ud i vandet og bringe smil på alles ansigter.

Baderingen kommer i to assorterede farver, så du kan vælge den farve, der passer bedst til din stil. Pakken indeholder en badering, der er let at puste op og tage ned igen, så du kan tage den med dig overalt og nyde en sjov tid i vandet.

Bestway - Rainbow Badering Oppustelig er også let at opbevare og transportere, så du kan have den med dig på dine eventyr eller opbevare den på en praktisk måde i dit hjem. Baderingen er perfekt til voksne og børn og kan bære en vægt på op til 90 kg.

Så uanset om du vil have den med på stranden, til poolen eller blot ønsker at have en sjov tid i vandet, så er Bestway - Rainbow Badering Oppustelig det perfekte tilbehør til dig. Bestil din oppustelige badering i dag og gør dig klar til at sprede glæde og farver i vandet!

Produktoplysninger

Om Bestway

Bestway badetilbehør siden 1994

Siden 1994 har Bestways vision været at skabe sjove, varige oplevelser med deres Bestways badetilbehør og ydelser. Siden deres opstart i 1994 har Bestway helliget deres indsats til at styrke blandt andet design- og produktionskapacitet, hvilket har medført til løbende udvidelser deres Bestway badetilbehør, produkter og brands. Bestway badetilbehør findes nu i mere end 110 lande i over seks kontinenter på hele jorden.

Kunder der købte dette produkt købte også: