Varer af mærket FINNSA

Finnsa har været specialiseret inden for sauna og wellness-tilbehør i over 50 år, og står for kvalitetsprodukter. Finnsa er en anerkendt leverandør fra Tyskland, med de grundighed og kvalitet der medfører.

Finnsa, din specialistvirksomhed for sauna- og wellness tilbehør. 

Gennem de sidste 50 år har Finnsa været en af de mest kompetente og kvalitetssikre leverandører inden for sauna og wellness udstyr. Finnsa leve alle dele af udstyret til en fantastisk oplevelse hvor du virkelig kan forkæle kroppen, og booste dig med en masse helt ny energi. Det er uanset om du mangler salt, olier, håndklæder, eller meget andet. Finnsa leverer ikke kun alle tingene der skal bruges inde i saunaen, men de kan også levere saunaovne, termometer, hygiejne underlag, og så alt i alt kan du få leveret en hel sauna fra denne store og stolte tyske kvalitetsleverandør inden for sauna- og wellnesstilbehør 

Bade- og sauna håndklæder fra Finnsa

For Finnsa er en Sauna eller en wellness oplevelse afgjort af mange ting, en af de mest essentielle ting for Finnsa er at du skal være ekstrem komfortabel imens, og have lige præcis det udstyr der passer til den oplevelse du skal til at have. Der er mange forskellige måder at føle sig godt komfortabel på, en af dem der bliver prioriteret højest hos den tyske kvalitetsleverandør, er at du har specielle produkter, der er udviklet til præcis det formår de skal bruges til. En af de vigtigste områder er dit håndklæde, det skal kunne holde til præcis de forhold det bliver udsat for, varme, salt, kulde, lige de forhold det skal bruges under skal håndklædet være udviklet til. 

Ud over at du har dit håndklæde der skal bruges til at tørre sig, sidde/ligge på, eller noget helt andet, så er det vigtigt at kunne holde sig varm og tilpas under hele forløbet. Derfor har Finnsa slippers, for at holde dine fødder varme og tilfredse, et stort udvalg af forskellige morgenkåber og badekåber for at kunne holde din krop varm, alle disse kommer i et bredt udvalg af forskellige modeller, farver, former og materialer, alt dette samt alt andet for din oplevelse bliver fantastisk. 

Vinterbadning med Finnsa

Er du vinterbader, og kender du følelsen bøde før, under og efter et dyp i det kølige bassin, så kender du helt sikkert også følelsen af meget kolde fødder der trisser ud af en badebro, hårene på armene der har rejst sig og nærmest står stivnede og frosne ud i luften, og alt sammen er en del af hele den samlede oplevelse omkring vinterbadning. Den dejlig varme der spreder sig i kroppen efter man har været i, er en helt fantastisk følelse, der strømmer ud i hele kroppen. Derfor gør Finnsa også hvad de kan for at hjælpe dig så snart du kommer op af vandet. Finnsa vil hjælpe dig så snart du træder op af vandet, med en fantastisk badekåbe der kan hjælpe dig med at holde på følelsen i kroppen, de vil stille et par dejlige slippers klar, så du ikke skal gå på den iskolde badebro, og blandt andet vil de på den måde sikre en varme og dejlige fornemmelse i din krop. 

Ud over dette, så er en tur i sauna en stor del af der for rigtig mange vinterbadere, så hjælpen er ikke slut. Her vil Finnsa også stille sig til rådighed med enestående produkter. De vil gøre alt hvad de kan for din tur i saunaen bliver den perfekte afslutning på turen i vandet, de har selvfølelig håndklædet klar til når du kommer ind, de har sørget for helt fantastiske olier, der gør du virkelig kan mærke den varme luft der stille og roligt går ind og spreder sig i hele systemet, de sørger for der er vand og øde klar, så du kan skrue op for dampen inde i saunaen, og ikke mindst så kan de selvfølgelig også sørge for du kan se både temperatur, luftfugtighed, samt hvor længe du har siddet der inde, med diverse instrumenter. 

Sauna- og wellness tilbehør hos os!

Skal du have helt fantastiske oplevelser der involverer vandet, uanset om det er en sauna tur, en omgang vinterbadning, wellness eller noget helt andet så vil både Finnsa og Saunaudstyr.dk være din makker i denne oplevelse, vandet skal være noget vi oplever sammen. Er du i tvivl om leveringtider, størrelser, eller noget helt andet vil ShopDolphin.dk gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig til at tage det helt rigtige valg, dette kan gøres ved at træffe os på telefon +45 2757 7979, her er der dog en risiko for vi ikke lige er til stede, men så er det altid muligt at sende os en mail, alle mail henvendelser bestræber vi os på at have besvaret inden for 24 timer, alle ugens 7 dage. Har vi dine varer på lager allerede, så søger vi selvfølgelig for at få dem skudt afsted så hurtigt så muligt, hos Saunaudstyr.dk sætter vi nemlig ekstrem stor ære i at holde et rigtig højt serviceniveau, samtidig med varerne skal leves hurtigt. Disse to ting ser vi spiller meget tæt op af hinanden. 

Mindre
Svømmekompagniet benytter cookies og andre teknologier for at kunne være pålidelige og sikre og for at kunne måle performance samt til at levere en brugertilpasset shopping-oplevelse og reklamering. For at gøre dette indsamler vi information om brugere, deres adfærd og deres enheder.
Hvis du vælger “OK”, accepterer du dette og indvilliger i, at vi deler denne information med tredjepart, såsom vores marketingpartnere. Dette kan betyde, at din data bliver behandlet i USA. Hvis du afviser vil vi kun bruge de essentielle cookies, og du vil desværre ikke modtage brugertilpasset indhold. For yderligere information bedes du læse vores privatlivspolitik.