Swim & Fun - Støjsvag Cirkulationpumpe 550W 0.75HP

  Swim & Fun - Støjsvag Cirkulationpumpe 550W 0.75HP

  1019
  1.140,00 DKK
  Inkl. moms 3-12 hverdage

  Effektiv Vandcirkulation med Minimal Støj

  Vil du nyde øjeblikke af ren afslapning i din havepool eller spa? Vores Swim & Fun støjsvage cirkulationpumpe med 550W 0.75HP er din nøgle til en stressfri oplevelse. Her er, hvad denne teknologiske vidunder kan tilbyde:

  • Lydsvag Ydelse: Med en lydniveau på kun 65-70 dB, vil denne cirkulationspumpe ikke forstyrre din fredelige stund i vandet. Du kan nyde den ultimative ro og komfort uden irriterende støj.
  • Selvsugende Effekt: Vores cirkulationspumpe er selvsugende, hvilket gør den nem at starte og betjene. Dette betyder, at du kan komme i gang med din vandoplevelse uden besvær.
  • Kraftfuld og Effektiv: Med en imponerende effekt på 550 watt og en pumpekapacitet på 9.500 liter i timen ved 0,4 bar, kan denne pumpe effektivt cirkulere vandet i mindre havebassiner, spabade og pools på op til 40.000 liter. Det betyder krystalklart vand og en skøn svømmeoplevelse hver gang.

  Tekniske Specifikationer

  Vores Swim & Fun cirkulationspumpe er ikke kun stilfuld og lydsvag, men den er også fyldt med imponerende tekniske specifikationer:

  • Maksimal Poolvolumen: Med en kapacitet på op til 40.000 liter kan denne pumpe håndtere selv de største pools med lethed.
  • Høj Ydelse: Med en pumpekraft på 550 watt / 0,55 kW og en Qmax på 158 liter i minuttet, kan du stole på, at din pool altid er velcirkuleret.
  • Fleksibel Installation: Pumpen leveres med en slangetilslutning på Ø32/38 mm og kan fungere med både klor- og saltdesinfektion, hvilket giver dig fuld kontrol over din vandkvalitet.
  • Robust Konstruktion: Med en maksimal højde (Hmax) på 10 meter og en IP klassificering på IPx5 er denne cirkulationspumpe bygget til at vare og fungere problemfrit i mange år.

  Ved at vælge vores Swim & Fun cirkulationspumpe investerer du i kvalitet og pålidelighed for dine vandoplevelser. Slap af, nyd og lad os tage os af resten.

  Produktoplysninger