’Mærk Vandet’ er vores slogan, som vi på bedste mulige måde, ønsker at leve op til. Du mærker vandet på flere måder, end blot når du bevæger kroppen ned i det forunderlige vand.

Vores definition på at mærke vandet, inkluderer ligeledes timerne med forberedelse og forventningens glæde, dejlige oplevelser med familie og venner i og omkring vandet – og de fantastiske minder, som det efterlader hos alle.

Derfor skal et køb også kunne mærkes – både ved at det fungerer godt og smidigt, og naturligvis senere når du kommer i kontakt med vandet. Det er i bund og grund vores eksistensberettigelse. At vi med vores sortiment og udvalg, kan give dig de bedste forudsætninger for at mærke vandet.

Købsoplevelsen hos ShopDolphin.dk

Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige købsoplevelse, ved at handle hos ShopDolphin.dk. For os betyder det ligeledes, at vi for forsøgt at gøre købsprocessen så kort som muligt, så du hurtigt kan foretage et køb. På samme måde har vi ved betalingsprocessen samlet så mange oplysninger som muligt, for at du uden anstrengelser kan klikke dig igennem. 

På den måde tror vi på, at vi bedre kan vælge de produkter, som du står og mangler. Men vi har en tro på, at du også vil blive mere glad for varerne og kunne bruge endnu flere timer i vandet.

Derfor har vi opstillet et kort resumé over, hvilke trin du skal forvente, for at gennemføre en ordre på vores webshop.

Fem trin for gennemførsel af køb 

For at foretage et køb hos ShopDolphin.dk, skal du igennem følgende fem trin:

  1. Kik dig omkring og find den eller de varer som du ønsker, og put dem i indkøbskurven. Når du er klar, kan du gå til betaling.
  2. Ved kassen skal du først indtaste dine personlige oplysninger, for at vi véd hvem vi handler med og hvor vi skal levere varerne.
  3. Når det er på plads, beder vi dig om at vælge den forsendelses- og betalingsmåde, som passer dig bedst.
  4. Inden vi er helt færdige, skal vi for en god ordensskyld bede dig godkende vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
  5. Husk lige at tjekke, at alle oplysningerne på ordren er korrekte, og så kan du godkende købet.

På den måde kan vi hurtigt varetage det vigtigste, nemlig at pukke og pakke varerne, så du hurtigst muligt kan komme i vandet.