Handelsbetingelser hos ShopDolphin.dk

Generelle oplysninger:

ShopDolphin.dk ApS
Over Hadstenvej 94
8370 Hadsten
CVR nr.: 41993472
Email: salg@shopdolphin.dk

Priser

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. Moms og afgifter. Leveringsomkostningerne opkræves pr. pakke og varierer afhængig af antal af varer, varetype, vægt og volumen. Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet.

Vi forbeholder os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. 

Bestilling 

Hos ShopDolphin.dk er det udelukkende muligt at bestille varer via vores webshop. Vi leverer varer med en transportør, som du bestemmer eller du kan vælge at afhente varerne som Click & Collect på vores lageradresse: Over Hadstenvej 94, 8370 Hadsten 

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du enten logge ind på siden eller sende en mail til salg@shopdolphin.dk 

Betaling

ShopDolphin.dk ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay Online og VIABILL. 

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager. Vi tager ingen kortgebyrer. 

ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din 

månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

Børn og unge under 18 år

Som udgangspunkt kan personer under 18 år ikke handle uden samtykke fra en værge. Du skal være derfor fyldt 18 år for at handle hos ShopDolphin.dk. Er du under 18 år, skal du for en god ordensskyld have et samtykke fra en af dine forælder eller en værge.

Børn og unge under 18 år kan ikke blive forpligtet af en aftale om kredit eller et abonnement. Når du betaler via kreditaftale (ViaBill), skal du indtaste din fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år, skal aftalen indgås af en forælder eller værge.

En aftale kan altid let annulleres af en forælder/værge, ved henvendelse til salg@shopdolphin.dk

Levering

ShopDolphin.dk tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 15:00 samme dag. Ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-2 hverdage efter bestillingen.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49,00 kr, der afgøres af dels volumen samt vægt på den endelige ordrer. Ved betaling, vil det være muligt at vælge i mellem forskellige leveringsmuligheder samt her oplyses den endelige fragtpris for de specifikke varer.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes som udgangspunkt med PostNord, men ved henvendelse på telefon 2757 7979 eller salg@shopdolphin.dk, kan andre muligheder afklares.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om fra transportøren. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 

ShopDolphin.dk

Over Hadstenvej 94

8370 Hadsten

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Dette kan ske ved udfyldelse af returformular.  

Reklamation gældende for handelskøb / B2B

Er der tale om et handelskøb, til en anden erhvervsdrivende virksomhed med CVR-nummer, eller andre typer virksomheder, herunder offentlige med EAN-nummer, skal man straks reklamere overfor ShopDolphin.dk, ved at sende en mail til salg@shopdolphin.dk.

I denne mail skal køber uddybe, hvilken mangel, der er tale om, ved de leverede varer, og gøres uden ugrundet ophold.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.-nr. og konto-nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger, og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret  

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til salg@shopdolphin.dk og benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne eller på https://retur.pakkelabels.dk/shopdolphin, hvor du både kan udfylde en returformular samt modtage en returlabel til at sætte på din pakke, der skal indleveres ved den nærmeste pakkeshop.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, vil vi gerne give dig mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én og samme ordre. 

Bemærk venligst, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi tilbyder fragt fri ombytning til vores lager, ved at benytte https://retur.pakkelabels.dk/shopdolphin, hvor du både kan udfylde en formular samt modtage en returlabel til at sætte på din pakke, med indlevering til den nærmeste pakkeshop.

Ingen fortrydelsesret

Varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, kan ikke fortrydes.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke  leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Varen sendes til:

ShopDolphin.dk

Over Hadstenvej 94

8370 Hadsten

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Fortrydelsesret gældende for handelskøb / B2B

Der er ikke fortrydelsesret for salg til erhvervsdrivende

Afhentning i showroom

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente (Click & Collect) ordrer i vores showroom. På denne måde er det muligt at betale en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores showroom og allerede er betalt, så gælder samme vilkår, som når du handler online i vores webshop.

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på salg@shopdolphin.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos ShopDolphin.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på shopdolphin.dk er ShopDolphin.dk ApS.   

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: salg@shopdolphin.dk  

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

ShopDolphin.dk

Over Hadstenvej 94

8370 Hadsten

salg@shopdolphin.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    

 

Modtaget den: _______________________________

 

Købers navn: ______________________________________________________________________

 

Købers adresse:  ___________________________________________________________________

 

Købers underskrift: _________________________________________      

 

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16. januar 2024