Swim & Fun Cannes Solar Håndholdt Havebruser
  Swim & Fun Cannes Solar Håndholdt Havebruser
  Swim & Fun Cannes Solar Håndholdt Havebruser
  Swim & Fun Cannes Solar Håndholdt Havebruser

  Swim & Fun - Cannes Solar Håndholdt Havebruser

  1040
  940,00 DKK
  Inkl. moms 3-12 hverdage

  Skyl dig i Luksuriøst Varmt Vand med Cannes Solar Håndholdt Havebruser

  Afskylning i Solvarmt Komfort

  Drømmer du om at nyde en forfriskende bruser i solvarmt vand i din egen have? Cannes solbruseren gør denne drøm til virkelighed. Den leverer komfort og bekvemmelighed med dens store 9 liters varmtvandstank. Forestil dig at træde ud af din pool eller afslutte en løbetur i regnen og derefter forkæle dig selv med en afslappende skylning under varmt vand. Cannes solbruseren er din nøgle til ren nydelse.

  Holdbarhed og Kvalitet

  Vores Cannes solbruser er skabt til at vare. Den er konstrueret af vejrbestandigt og rustfrit materiale, hvilket sikrer, at den står imod elementerne og bevarer sin skønhed i lang tid. Du behøver ikke bekymre dig om, at den bliver påvirket af vejrforholdene. Investér i kvalitet og holdbarhed, så du kan nyde den i årevis.

  Beskyt Din Pool mod Bakterier

  Cannes solbruseren tjener ikke kun dig, men også din pool. Afskylning inden du hopper i poolen er afgørende for at minimere mængden af bakterier i vandet. Faktisk kan du tilføre op til 200 gange flere bakterier i din pool, hvis du ikke afskyller først. Vælg Cannes solbruseren som din partner i at holde din pool ren og sikker for alle, der hopper i.

  Tekniske Specifikationer

  • Længde på bruserslange: Ca. 140 cm
  • Højde: 109 cm
  • Maksimalt arbejdstryk: 3 bar
  • Sokkel dimensioner: 125 x 125 mm

  Bestil Din Cannes Solbruser i Dag

  Gør afskylning til en luksuriøs oplevelse med Cannes solbruseren. Bestil den i dag og forvandl din have til din egen oase af komfort. Med holdbarhed, kvalitet og bakteriebeskyttelse er Cannes solbruseren den ultimative løsning. Forkæl dig selv og din pool med denne skønhed.

  Produktoplysninger