BECO - Sealife Solhat Pink Børn
    BECO - Sealife Solhat Pink Børn
    BECO - Sealife Solhat Pink Børn

    BECO - Sealife Solhat Pink Børn

    0204833-4
    120,00 DKK
    Inkl. moms 3-12 hverdage

    Beskyttelse mod solen, stil og komfort til dine små!

    UV Beskyttelse

    Sikkerhed er altid i højsædet, især når det drejer sig om de yngste medlemmer af din familie. Vores BECO Sealife solhat er din bedste ven, når solen skinner over stranden eller poolen. Denne elegante solhat beskytter mod farlige UV-stråler med en imponerende UV50+ beskyttelse. Vær rolig og lad børnene nyde solen uden bekymring. Denne hat er designet til at dække ansigtet, hovedet og nakken, og sikrer, at de forbliver sikkert afskærmet fra solens skadelige stråler.

    Kvalitet og komfort

    Vi har ikke kun tænkt på sikkerheden, men også på komforten. Vores BECO Sealife solhat er lavet af åndbart og elastisk materiale, der sikrer, at dine børn forbliver glade og komfortable hele dagen, uanset hvor eventyret fører dem hen. Denne solhat er designet til at være af den højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid og ledsage dine børn på deres solrige oplevelser.

    Valg og stil

    Vores BECO Sealife solhat kommer i to størrelser, 46 cm og 52 cm, så du kan vælge den, der passer bedst til dit barn. Den faste skygge tilføjer en stilfuld dimension til deres udseende, så de kan se smarte ud, mens de er beskyttet. Med denne solhat er dine børn klar til at erobre solen og have det sjovt i storslået stil.

    Få det bedste til dine børn:

    • Beskytter mod farlige UV-stråler (UV50+)
    • Lavet af åndbart og elastisk materiale
    • To størrelsesmuligheder: 46 cm eller 52 cm
    • Fast skygge for ekstra stil og beskyttelse
    • Kvalitet og komfort i én

    Din børns sikkerhed og komfort er vores prioritet. Vælg BECO Sealife Solhat og lad dem skinne med stil, mens de nyder solen. Køb nu og få ro i sindet, velvidende at de er beskyttet mod solens skadelige stråler.

    Størrelse

    Produktoplysninger

    4013368457955
    0204833-4

    Kunder der købte dette produkt købte også: